Petra Ariëns - Reisbureau - Jann Verzorgt
Ontzorgd op vakantie

01.07.2018

Waarom Jann Verzorgt?

Jann Verzorgt is in 2014 gestart door Jetty van Hagen. Door haar eerdere werk als teamleider in de zorg, merkte ze dat vakanties en zorg ontvangen vaak complex is. Zeker als de zorgvraag groter wordt. Zij dacht: Dat kan anders! Want vakantie vieren of een mooie reis maken, moet voor iedereen kunnen. 

En het ging anders. Er blijkt een enorme behoefte aan goed georganiseerde reizen met zorg. Reizen zoals je zelf hebt bedacht of in al door Jann Verzorgt georganiseerde reizen. Omdat Jann Verzorgt snel groter groeide, ben ik, Petra Ariëns sinds voorjaar 2017 als persoonlijk reisadviseur begonnen bij Jann Verzorgt.

Wat doet Jann Verzorgt?

Wij regelen alles!
Jann Verzorgt maakt een onbezorgde vakantie mogelijk voor mensen die zorg nodig hebben. Wij regelen alle benodigde zorg, verpleging en hulpmiddelen met de zelfde kwaliteit als u gewend bent. Wij houden contact met familie of arts, helpen met de zorgvergoeding en zorgen voor vakantiefoto’s. Wij halen u thuis op en brengen u na uw vakantie weer naar huis. 
Wij regelen alles, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. U hoeft alleen de koffers in te pakken.

Uw wensen tellen.
Als u een door ons geselecteerde vakantiereis boekt, bekijken we altijd in een persoonlijk gesprek hoe wij uw vkantie het beste kunnen organisren. Want niemand is gelijk. Daarom streven we altijd naar maatwerk en luisteren wij naar uw wensen. En heeft u zelf een mooie locatie gevonden, een bijzondere reiswens of ging u altijd naar een speciale bestemming? Ook dat maakt Jann Verzorgt mogelijk met een reis op maat.

Ons doel is dat wij, onze verzorgers, verplegend personeel en vrijwilligers dromen laten uitkomen die eerst ver weg leken.

Wat is uw vakantiedroom?

Petra - 08:46:18 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments